torsdag den 8. august 2019

babytøj til nyfødt

Babytøj til nyfødt

Babytøj er normalt opdelt efter alder, men da mærker kan variere i størrelse, skal du kigge efter tøj, der også viser vægt eller højde retningslinjer for at hjælpe dig med at finde den bedste pasform.

Nogle babyer går lige til 3 måneder og har aldrig brug for nyfødte størrelser, men det er svært at forudsige på forhånd, så det skader ikke at have nogle nyfødte ting på din baby checkliste. Sørg også for, at du har et par tøj i næste størrelse op, før dit barn faktisk har brug for det - babyer vokser hurtigt! At købe brugte tøj og acceptere hand-me-downs er gode måder at sikre, at du altid har mange størrelsesmuligheder at vælge imellem.




Tænk generelt på komfort og lethed. Se efter blødt, rummeligt, holdbart tøj. Vælg vellavede genstande, der holder op ved hyppig vask. Undgå også tøj, der har dinglende strenge, kvaster og bånd - dette er kvælningsfare.

Organisk babytøj fremstilles uden hårde farvestoffer eller potentielt skadelige kemikalier, men det er normalt dyrere. Uanset hvad du vælger, skal du bruge et blidt, babyvenligt vaskeri til at forhindre hudirritation.

Babyregistrering: Top 10 must-haves

1:14 min
Efterlad ikke nogen af ​​disse 10 genstande fra dit babyregister - stol på os!
Nedenfor er de grundlæggende tøj, som din baby har brug for i de første tre måneder. Du kan bruge denne liste igen til at genopfylde din babys garderobe, da han vokser ud af sit tøj i det første år.

Bodysuits eller "onesies" (7 til 10): Dette er dybest set jammies, der er passende til både at sove og lege. Onesies er super praktisk, især i starten, fordi nyfødte lur så ofte. Kig efter dem, der lynlås eller klikkes fast foran og helt ned på benet - de giver let adgang til bleieskift og giver dig mulighed for at gøre det uden at klæde din baby helt ud.
Det kan være en god ide at vælge onesies med snaps i nakken eller en elastisk "kuvert" -udringning - du kan let glide dem over dit barns hoved under tøjskift. Konvoluthalsudskæringen er også praktisk efter en blæseudblæsning, fordi du kan trække den snavsede onesie ned i stedet for over dit barns hoved.
Leggings eller stretchy bukser (5 til 7): Disse gør det nemt at skifte et stykke beskidt tøj uden at skulle skifte hele tøjet. Et elastisk linningsbånd passer let over din babys ble og mave - og udvides, når hun går op i vægt.
Skjorter (5 til 7): Du har brug for et par korte og langærmede toppe med stretchy udskæring til parring med leggings og bukser.
Ydre lag (3 til 5): Kig efter lynlåsetrøjer, fleecejakker og sweatshirts, der er lette at tage på og tage af. Fleece-jumpsuits er også hyggelige og varme og glider let over alt andet. Køb større størrelser og genstande med løse ærmegab, der ikke kræver trækning og ståhej.
Hætter er nyttige i denne alder, fordi du bare kan glide en over dit barns hoved, når temperaturen er kold.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar